Zwoele zomernachten

Het is bijna zo ver, inmiddels beginnen de vogels weer te fluiten en beginnen de eerste bomen weer te bloeien. Van sneeuwklokje tot narcis de lente is mooi, maar uiteindelijk is het slechts een voorspel voor de zomer. Hoe heerlijk is het om lekker tot diep in de avond buiten te zitten en te genieten van de buitenlucht. Wie kan het beste de saté marineren en wie kan de smakelijke stokjes het beste grillen? Om optimaal te genieten van de mooiste tijd van het jaar volgen hier een aantal tips.

Sfeervolle verlichting in de tuin kan er voor zorgen dat er nog tot diep in de nacht genoten kan worden van het heerlijke weer. Goede verlichting zorgt niet alleen voor sfeer, je kan er ook de veiligheid mee verhogen. Inbrekers zijn erg bang voor  een goed verlichte tuin.

Een vuurtje bezorgt niet alleen warmte, het komt ook zeker ten goede van de sfeer. Persoonlijk doe ik niets liever dan in de avond lekker bij een vuurtje genieten. Het zorgt er voor dat het zelfs op koudere dagen gemakkelijk goed uit te houden is buiten. Daarnaast is het voor mannen een geweldige bezigheid om een vuurtje aan te steken en aan te houden. Let er wel op dat deze vuurtjes veilig gestookt worden, dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van een goede vuurkorf.

De BBQ is het optimale zomergevoel. In de zomertijd dan gaat het liefst elke dag de BBQ aan. Lekker vlees op de gril en genieten in het zonnetje. Tegenwoordig zijn er ook veel alternatieven zoals een complete buitenkeuken waardoor buiten eten ineens ook bijzonder gezond kan worden.

Zorg voor goed meubilair in de tuin. Een goede tuinset geeft de gelegenheid om extra lang van het mooie weer te genieten. Bezoek bijvoorbeeld eens een tuinmeubelen outlet voor wat extra inspiratie op het gebied van inrichting in de tuin.

No Comments

Post a Comment