Tips voor een snelle woonkamer make-over

Tips voor een snelle woonkamer make-over

Nu we bijna heel de dag thuiszitten gaan er bepaalde zaken in het interieur je sneller irriteren. Wat moet je doen met dat rommelige hoekje in de woonkamer? Ben je toe aan nieuwe kleuren, maar heb je geen zin om heel de woonkamer opnieuw in de verf te zetten? Wij geven je tips voor een snelle make-over in huis!

Planten in huis

Mocht je tevreden zijn met je interieur, maar je mist toch wat sfeer en gezelligheid, dan is het een goed idee om wat meer planten toe te voegen. Ze geven zoveel warmte aan de ruimte dat het haast onmisbaar is geworden in elk interieur. De term Urban Jungle  is ontstaan door deze behoefte aan groen in huis en is al een tijdje heel populair.  Geen groene vingers? Geen probleem!  Kies dan voor wat vetplanten en cactussen; ze hebben niet veel verzorging nodig. Wees creatief met het kiezen waar je de planten in zet. Ze kunnen in een mand, maar ook in een hangnetje aan de muur of op een plantentafeltje.

Woonaccessoires

Kale muren zijn nooit zo gezellig. Wanddecoratie is iets wat echt een verschil kan maken. En het hoeft ook niet prijzig te zijn. Er zijn tegenwoordig super veel accounts op Instagram waar je mooie vintage pronkstukken kan scoren. Waar vroeger één schilderij boven je bank hing, zie je tegenwoordig steeds meer een hele verzameling aan dingen. Bijvoorbeeld een collage spiegeltjes, schilderijen en bordjes. Je kan je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Bij Xenos heb je allerlei leuke woonaccessoires. In de winkel, maar ook online via xenos.nl.

 

No Comments

Post a Comment