Je tuin inrichten met kunstgras

Je tuin inrichten met kunstgras

Je tuin inrichten. Als je een huis hebt gekocht dan kan het zijn dat je hier je hoofd over breekt. Wij hebben dan een goede tip voor je: kies voor kunstgras in plaats van kunstgras. Waarom? Kunstgras is nu eenmaal onderhoudsarm. Echt gras moet je eens in de zoveel tijd maaien anders wordt het te lang en je zult ook het gras vrij moeten houden van onkruid en mos. Heb je hier geen tijd voor? Kies dan voor kunstgras.

Kunstgras in opkomst

Kunstgras is steeds meer inkomst. Hoe komt dat? Nou, dat kunnen we je vertellen. Kunstgras wordt steeds beter. En dan praten we vooral over de kwaliteit van kunstgras. De kwaliteit wordt steeds beter. Er is in de afgelopen tijd flink wat gezegd en geschreven over kunstgras naar aanleiding van een uitzending van Zembla. Ook dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van kunstgras. Kunstgras producten snapten dat ze echt wat met het probleem moesten en zijn andere en betere soorten kunstgras op de markt gaan brengen. Door deze verandering in aanbod is ook de afname toegenomen.

Het onderhoud van kunstgras

Kunstgras is onderhoudsarm, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen onderhoud aan kunstgras uitgevoerd hoeft te worden. Wanneer je een sportpark hebt of een tennisbaan, is het aan te raden om het kunstgras onderhoud aan te besteden aan een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Het onderhouden van kunstgras hoeft niet vaak te gebeuren (vaak 1x per half jaar), maar is wel een specialistische klus waar veel kennis voor nodig is. Daarnaast moet er een beroep gedaan worden op diverse machines om bijvoorbeeld het mos en de algen uit het kunstgras te verwijderen. Daarnaast moet eens in de zoveel tijd ook het rubber of de kurk vervangen worden.

No Comments

Post a Comment