3 Tips om je verhuizing soepel te laten verlopen

3 Tips om je verhuizing soepel te laten verlopen

Een verhuizing kan nogal wat stress veroorzaken. Door een goede voorbereiding kun je de stress verkleinen, maar het zal altijd een drukke bezigheid zijn. Om je vast op weg te helpen, hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet die ervoor gaan zorgen dat jouw verhuizing soepel zal verlopen.

 

1. Maak een verhuischecklist

Maak een volledige verhuischecklist (of ga er online naar op zoek). Een verhuischecklist kan ervoor zorgen dat je niets vergeet tijdens je verhuizing en alles soepel kan verlopen. Daarnaast geeft het ook nog eens een lekker gevoel om alles één voor één af te strepen, zo is het einde nog eerder in zicht. Een verhuischecklist bevat eigenlijk alle onderdelen die van belang zijn om vooral niet te vergeten tijdens je verhuizing. Enkele details die je normaliter wellicht zou vergeten, blijven hierdoor in de picture.

 

2. Zorg voor een goede voorbereiding

Wellicht een open deur, maar een goede aanvulling op de verhuischecklist. Begin van te voren met inpakken (stickers toevoegen waar de verhuisdozen naartoe moeten). Ga alvast opmeten in je nieuwe woning. Bepaal welke spullen je wel en niet wilt meenemen en ga alvast aan de slag met elektronica. Hoe handig is het om alles al geregeld te hebben (internet, tv) als je in je nieuwe woning aankomt. Bepaal vooraf een verhuisdag en zorg dat je elke week zaken plant en afrond. Zo verdeel je de werkdruk en kun je goed doseren.

 

3. Huur een verhuisbedrijf in

Een verhuisbedrijf kan je heel goed ontzien. Ook in de corona-periode kunnen verhuisbedrijf nog steeds hun werk doen en je behoorlijk ontlasten. Verhuizingen worden steeds vaker gedaan door lokale verhuisbedrijven om geen voorrijkosten te betalen en het reizende verkeer te verlagen. Woon je in Zoetermeer, zoek dan naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer. Of ga je verhuizen vanuit den Haag naar Zoetermeer, dan kan een verhuisbedrijf in den Haag je wellicht nóg beter helpen.

No Comments

Post a Comment