Voordelen alarmsystemen van het merk Hikvision

Het Chinese bedrijf Hikvision werd in 2001 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van innovatieve alarmsystemen. Hikvision produceert een breed gamma aan bewakingscamera’s en -apparatuur, waaronder IP-camera’s, analoge HD-camera’s, management- en analysesoftware, alarmsystemen en vele andere ondersteunende bewakingsapparatuur.

Hikvision is een toonaangevende leverancier van innovatieve videobewakingsproducten en -oplossingen. Met de sterkste Research & Development team in de industrie, ontwikkelt Hikvision kerntechnologieën voor audio- en videocodering, videobeeldverwerking en gerelateerde gegevensopslag, maar ook toekomstgerichte technologieën zoals cloud computing, big data en deep learning. Naast de videobewakingsindustrie breidt Hikvision zijn bereik uit naar slimme huistechniek, industriële automatisering en de auto-elektronica-industrie om zijn langetermijnvisie te realiseren. Hikvision creëert altijd waarde voor haar klanten en heeft 37 regionale dochterondernemingen over de hele wereld om een echte wereldwijde aanwezigheid te bereiken.

IP-camera’s zijn de toekomst van bewakingscamera’s, waarbij ontvangen beelden en audio worden omgezet in gegevens die via een beveiligde internetverbinding kunnen worden verzonden. Hikvision levert een reeks van deze slimme IP-camera’s, compleet met ingebouwde analysesoftware.

Wat Hikvision onderscheidt is hun toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, waarbij ze 8% van hun jaarlijkse omzet aan dit doel besteden.

Wat zijn de voordelen voor Hikvision CCTV?

Hikvision biedt haar klanten een enorme keuze aan functies, zoals beeldkwaliteit, camera-ontwerp en prijs. Dit betekent dat de Hikvision alarmsystemen eenvoudig kan worden aangepast aan uw budget en eisen, zodat u over een beveiligingssysteem beschikt dat bij uw bedrijf past.

Lenzen

De Hikvision IP-cameralenzen hebben een bredere dekking, dus hoewel ze duurder zijn dan standaard CCTV-camera’s, hoef je er minder te kopen om hetzelfde gebied te bestrijken.

Analytics

De meeste Hikvision IP CCTV-systemen worden ingebouwd met analytische mogelijkheden, wat betekent dat u geen extra investering in analytische software hoeft te doen.

Resolutie

Vaak kan bij Hikvision IP-camera’s een betere beeldresolutie worden verkregen door de grotere hoeveelheid megapixels. Hierdoor kunt u ook superieure helderheid verkrijgen bij het inzoomen op uw vooraf opgenomen beelden.

Gemakkelijk te gebruiken

Als je niet erg technisch ingesteld bent, kunnen Hikvision-camera’s ideaal voor je zijn, omdat ze gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn.

Uitbreidbaar

Hikvision-systemen zijn uit te breiden, wat nuttig is voor de toekomst. Als u zich in het begin maar een bepaald aantal camera’s kunt veroorloven, heeft u altijd de mogelijkheid om nieuwe camera’s toe te voegen, mocht uw bedrijf ooit uitbreiden of extra beveiliging nodig hebben.

 

Eenvoudige installatie

Over het algemeen zijn de producten van Hikvision eenvoudig te installeren, wat betekent dat uw nieuwe beveiligingssysteem in een mum van tijd operationeel is.

No Comments

Post a Comment