Sanibroyeur in je huis

Sanibroyeur in je huis

De kans is groot dat je wel eens hebt nagedacht om je huis te verbouwen. Veel mensen zouden namelijk graag hun badkamer of toilet op een andere plek hebben. Misschien is de huidige plek niet al te gemakkelijk of je wilt gewoon een andere lay-out. Wellicht wil je zelfs een extra toilet installeren. Echter komen hier vaak veel kosten bij, aangezien het veel geld kost om de riolering opnieuw aan te leggen. Echter kun je al deze extra kosten voorkomen met een Sanibroyeur!

Wat is een Sanibroyeur

Een Sanibroyeur is een toilet dat gebruik maakt van afvalvermaling wanneer het doorgespoeld wordt. Het zijn elektrische toiletten die dus niet op een riool hoeven aangesloten te worden. Dat betekent dat zij alleen een watertoevoer nodig hebben. Dat kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld een extra toilet wilt installeren, maar je hebt geen riool aangelegd in die kamer. Met een Sanibroyeur hoef je al deze extra kosten niet te maken en kun je dus veel geld besparen.

Waarom zou je een Sanibroyeur in je huis installeren?

Zoals eerder uitgelegd kun je met een Sanibroyeur van elke kamer een badkamer of toilet maken. Erg handig als je gaat verbouwen en je de leidingen niet wilt verleggen. Of wanneer je een extra wc wilt in je huis. Traditioneel kost dit altijd zeer veel geld, echter hoeft dat niet langer met een Sanibroyeur. Het enige wat deze elektrische wc nodig heeft is een stopcontact en een kleine afvoerbuis (paar centimeter doorsnee).

Waar kun je voordelig een Sanibroyeur aanschaffen?

Als je op zoek bent naar een plek om voordelig een Sanibroyeur aan te schaffen, dan raden wij je aan om naar Sanispecials te gaan. Het is een webshop die zich focust op het leveren van kwaliteits sanitaire oplossingen en ook voor elektrische afvalvermalingstoiletten ben je bij hen aan het juiste adres. Neem een kijkje op hun site naar alle verschillende modellen Sanibroyeur die zij te bieden ehbben.

No Comments

Post a Comment