Richmond meubels zijn er voor iedereen

Richmond biedt meubels voor iedereen. De brede collectie is een uitvloeisel van de brede basis die onder deze bekende meubelmaker ligt. Zo begon het ooit  in het antiek, richtte het zich vervolgens vooral op de landelijke meubels en biedt het tegenwoordig een heel breed aanbod. Richmond meubels zijn altijd de beste meubels. Opvallend aan de meubels van Richmond  is de aandacht die besteed is aan kleinmeubelen en accessoires. Daarmee maak je een Richmond interieur helemaal af. En ook bij de kleinmeubelen en accessoires is steeds oog voor detail. 

Voortdurend op pad om inspiratie op te doen

Kasten, tafels, stoelen en banken. Het zijn meubels van Richmond die er mogen zijn. Of het nou gaat om een boeken- of buffetkast of om bartafels of salontafels; het zijn allemaal unieke en persoonlijke meubels. Dat geldt ook voor de stoelen en de banken, die eventueel met hocker geleverd kunnen worden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn de mensen van Richmond meubels voortdurend op pad om inspiratie op te doen. Kosten noch moeite worden gespaard om jou steeds de meest moderne meubels aan te bieden, conform de nieuwste trends. 

Richmond begon in de antiek

Richmond meubels zijn sfeervolle meubels. Er wordt een zeer gevarieerd aanbod aangeboden, die je veelzijdig en modern kunt noemen. Als Spieghel Trading Company begon Richmond ooit als een zaak in antiek. Met de tijd echter werden steeds meer eigen meubels ontworpen en gemaakt. De productie vindt nu voor het grootste deel plaats in Roemenië. Daar worden met de meest moderne machines met geselecteerde vakmensen alleen de beste en leukste Richmond meubels gemaakt.  Richmond is in de loop der tijd een trendsetter geworden. Ze staan voor klasse, comfort en sfeer. Richmond meubels weten steeds de balans te vinden tussen duurzaamheid en kwaliteit en de toch ook chique touch. Je betaalt voor deze meubels altijd een eerlijke prijs en elk jaar opnieuw worden er nieuwe ontwerpen aan de al brede collectie toegevoegd. Uiteraard worden de klassiekers onder de Richmond meubels in ere gehouden. 

Prachtig aanbod aan kleinmeubelen en accessoires

Kijken we naar de kasten van Richmond, dan vallen de sprekende boekenkasten echt op en zie je ook de kleur goud vaak terug. Ook het aanbod kleinmeubelen en accessoires mag er zijn, ze maken een interieur van Richmond helemaal af want de dienbladen, meidenkasten, pilaren, kussens zandlopers, vazen en wandlampen mag er echt zijn. 

De Ruijtermeubel | De woonwinkel op Woonboulevard Cruquius

Richmond meubels, meer dan producent van meubels

Richmond is meer dan een producent van meubels. Heel veel meer zelfs. Zo is de collectie verlichting, lampen en lampenkappen, opvallend. Daarnaast wil men bij Richmond meubels dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je meubels en zeker van meubels zonder vlekken. Want  via het online platform krijg je steeds de beste tips over hoe je vlekken uit de verschillende stoffen kunt verwijderen. Daardoor houd jij je meubels vlekvrij en dat is wel zo prettig natuurlijk. Daarmee laat Richmond zien een bijzonder bedrijf te zijn, waar men verder kijkt dan alleen het verkopen van de beste en meest trendy meubels.

No Comments

Post a Comment