Beddinghouse

Het merk Beddinhouse biedt kwalitatief hoogwaardig bedtextiel dat geschikt is voor een groot publiek. Daarnaast beschikt Beddinghouse tegenwoordig over een grote veelzijdigheid aan slaapkamersferen, gebaseerd op de laatste trends. Het merk staat voor kwaliteit, mooie afwerking en fijne prints. De dessins zijn geschikt voor jong en oud en bestaan uit ontwerpen van prints tot borduur en van bloemen tot teksten. Het is zo gek nog niet te bedenken. Elk halfjaar wordt er door Beddinghouse een nieuwe collectie ontwikkeld. Deze bestaan uit diverse sfeer- en kleurenthema’s, zodat er een gevarieerde collectie uit voort komt.

Naast het merk Beddinghouse bestaat het assortiment ook uit een aantal anderen merken. Een aantal van deze bekende merken zijn: Kardol & Verstraten, Margaret Muir, Beddinghouse Kids en Ivory. Ieder merklabel is ontworpen voor een specifieke doelgroep en heeft een unieke stijl. De kwaliteit van het Beddinghouse beddengoed is ongekend, voelt zacht aan en is een luxe om te ervaren. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot marktleider van de Benelux op het gebied van bedtextiel en maakt haar naam ook in Nederland waar.

Een eerste kennismaking met het merk Beddinghouse gaat meestal via een dekbedovertrek. Zij bieden dekbedovertrekken in diverse maten aan. Zo vind je een uniek dessin voor zowel eenpersoonsbedden als voor tweepersoonsbedden. Daarnaast zijn er ook afwijkende maten beschikbaar. Doordat het merk veel variatie biedt aan de hand van de verschillende merken, is er voor iedereen wel een mooi dekbedovertrek vinden.  De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse mooie materialen en in verschillende prijsklassen. De dekbedovertrekken hebben een elegante afwerking en hebben ieder een eigen karakter.

No Comments

Post a Comment