Woonkamer: design & ideeën

Woonkamer: design & ideeën

Een huiskamer is het hart van je huis, deze wil je natuurlijk tot de perfecte kamer omtoveren en helemaal naar jouw smaak inrichten! Wat belangrijk is, is dat de woonkamer helemaal naar je eigen smaak en stijl wordt ingericht. Daarnaast moet je ook altijd rekening met de ruimte die je hebt, wat het beste waar past. En als laatste, welke uitstraling wil je dat jouw woonkamer heeft? Welk gevoel moet het met zich meebrengen? Wil je juist een rustige omgeving, voor als je moet werken? Of wil je liever wat meer gezelligheid creëren door meerdere kleuren te combineren?

Het opdoen van creativiteit is vaak een lastig dingetje. Maar het internet biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er veel verschillende sites zoals Pinterest of Instagram waar je inspiratie kunt opdoen! Je kunt dan zogenaamde ‘ideabooks’ maken waarmee je foto’s en ideeën bewaart die jij leuk vind! Hierdoor wordt het stukken makkelijker shoppen voor de inrichting van je huiskamer.

Zelfs voor kunst aan de muur woonkamer kun je hier terecht. Je moet wel oppassen dat het niet té mainstream wordt want je wilt natuurlijk wel een originele huiskamer. Het voordeel van een kunstwerk aan de muur is dat hier vaak maar een enkele oplage van is, zo ben je gegarandeerd origineel in de inrichting van je woonkamer.

Als laatste design tip kun je ook buiten je comfort zone gaan. Hier heb je wel een grote huiskamer voor nodig, maar een metalen 3d schilderij is een zekere eyecatcher! Ook hier ben je verzekerd van originaliteit en zijn er ook talloze mogelijkheden om jouw favoriete vorm/persoon of wat dan ook in 3d uit te drukken 🙂

 

No Comments

Post a Comment