Martijn de Wit vloeren al jaren in de PVC vloeren

Martijn de Wit is eigenaar van Martijn de Wit Vloeren. Martijn de Wit Vloeren is al jaren de adviseur en verkoper van jouw favoriete vloer. Vanwege het brede assortiment en de waarborging van de kwaliteit heeft www.martijndewitvloeren.nl zich ontwikkeld tot een echte online en offline vloeren specialist. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren zoals houten vloeren, tapijt, karpetten, linoleum, vinyl, pvc vloeren, laminaat, eiken vloeren, visgraat vloeren en gietvloeren. Ook is vloerverwarming in combinatie met deze vloeren geen enkel probleem de Martijn de Wit. De PVC vloeren zijn een onderdeel van het assortiment dat steeds meer aandacht krijgt en waarin Martijn de Wit Vloeren zich steeds meer in onderscheid. Klik hier voor meer informatie over deze populaire vloer.

De visie is dan ook dat een mooie vloer een echt eyecatcher moet zijn waar je elke dag van kunt genieten. Om deze reden is Martijn twee showrooms gestart. In Schagen en Amsterdam. Hier kun je zo binnenlopen voor het maken van een afspraak of doe gewoon inspiratie op van al de mooie vloeren bij Martijn de Wit Vloeren.

Bij Martijn mag je wat verwachten. Een belangrijk gegeven is dat ze eerlijk en persoonlijk advies geven door deskundig en goed opgeleide vakmensen. Zo is vloerverwarming onder houten vloeren ook een ding waar ze enorm gespecialiseerd in zijn. Daarnaast hebben ze een duurzaam productieproces. In de huidige tijd enorm belangrijk. Een mooie bijkomstigheid is dat Martijn de Wit vertrouwd op zijn kwaliteit en daarom 10 jaar garantie geeft op de vloer en installatie.

No Comments

Post a Comment