Kunstgras in huis

Kunstgras in huis

Het gebruik van kunstgras is niet meer voor alleen buiten, het is niet langer alleen kunstgras in de tuin. Nee, tegenwoordig zie je kunstgras steeds meer terugkomen ín de woning.  Het altijd groene gras kan namelijk een prachtige sfeer creëren in huis. Zowel op de vloer als op de muur. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden en breng vandaag nog het geweldige groen in huis.

Kunstgras: lekker hip

Waar kunstgras een aantal jaren geleden bijna niet werd gebruikt in de tuin, is het nu bijna niet meer weg te denken. Of het nu om de kunstgrasmatten in voetbalstadia gaat of om kunstgras in de tuin of op het balkon: het is mogelijk. Maar dat deze trend niet alleen buiten de deuren zou blijven, hadden we niet voor mogelijk kunnen houden. De zotheid wil dat kunstgras nu ook ín je interieur heel goed tot zijn recht kan komen. Wil jij weten hoe? Lees dan nu nog verder. Wij hebben de leukste mogelijkheden met kunstgras voor je op een rijtje gezet.

#1 Op de grond

Ja, op de grond ligt kunstgras, dat zal niet geheel als een verrassing komen. Maar bedenk wel dat je niet de hele vloer van kunstgras hoeft te voorzien. Vaak is een klein stukje kunstgras al genoeg voor een onwijs leuk en grappig effect. Zie het als een soort vloerkleed. Alleen is het dan kunstgras dat tussen je tenen kriebelt in plaats van een hoogpolig vloerkleed.

#2 Als accessoire

Er zijn genoeg accessoires te verkrijgen bij talloze woonwinkels, maar stiekem wil je graag en uniek accessoire dat je niet bij de buren in huis vindt. Toch? Daarom kies je voor accessoires van kunstgras. En het leukste is: je maakt dit zelf. Koop een grote vaas en beplak deze met kunstgras. Of wat denk je van die saaie eetkamerstoelen? Die kun je ook heel goed beplakken met kunstgras. En wij durven te wedden dat niemand anders je dit nadoet. 😉

#3 Kunstgras, kunstgras aan de wand…

Wie heeft de mooiste muur van het land? Ga de strijd aan met alle anderen om je heen en win deze met gemak door vandaag nog te kiezen voor kunstgras aan je muur. Ja, je zou het misschien niet denken, maar het is echt onwijs leuk én creatief. Een witte muur is leuk, maar ga voor kleurrijk en hip met kunstgras aan de muur. Geef een heel nieuwe dimensie aan botanisch wonen met kunstgras aan de muur.

Al met al kun je vandaag nog kiezen voor het binnenhalen van kunstgras. Letterlijk, want niks hipper dan kunstgras in je huis. Laat je kinderen erop spelen, ga voor unieke kunstgras accessoires of tover je muur om tot een groen paradijs!

No Comments

Post a Comment