Hoe kan het opnieuw instellen van een loper jou helpen?

Eigenaars van winkels en managers van appartementsgebouwen worden geconfronteerd met een probleem. Het is nodig dat ze in alle kantoren of appartementen  van hun gebouwen binnen kunnen, terwijl anderzijds de individuele huurder of kantoorhouder slechts hun eigen ruimte binnen het gebouw moeten kunnen afsluiten. Een universele loper zou dus nuttig zijn voor de eigenaar of de manager, maar niet voor iedere kantoorhouder of huurder. Als iedereen over een loper zou beschikken, zou iedereen binnen kunnen in een kantoor of een appartement waar ze niet worden verondersteld binnen te kunnen.

 

Gelukkig is het voor een ervaren slotenmaker mogelijk om de eigenaar of de manager van de appartementen een oplossing te bieden voor al deze problemen. Een slotenmaker kan de sloten van een volledig gebouw opnieuw instellen, waarbij hij zowel de manager of de eigenaar algemene toegang geeft tot het hele gebouw als individuele toegang aan elke kantoorhouder of huurder afzonderlijk. Deze laatste groep krijgt dan de beveiliging en privacy die ze willen terwijl de eerste groep in staat wordt gesteld om steeds in elk kantoor of appartement binnen te gaan.

 

Het opnieuw instellen van een loper veronderstelt de aanpassing van alle sloten in een gebouw of complex zodat ze compatibel zijn met een loper die de eigenaar kan gebruiken om elke deur te openen. Elk slot krijgt dan tevens een unieke sleutel die enkel die deur opent, waardoor elk slot in het gebouw dus twee sleutels heeft – een voor de eigenaar/manager om binnen te gaan om herstellingen uit te voeren of zo, en een voor de kantoorhouder/huurder die hem toegang verleent tot zijn of haar kantoor of appartement maar niet voor de anderen.

 

 

 

No Comments

Post a Comment