Geef je woning een nieuwe tint met sierkussens!

Bijna iedereen vindt het belangrijk dat hun huis een leuke uitstraling heeft en dat je er hierdoor lekker thuis voelt. Echter vinden veel mensen het lastig om hun huis leuk in te richten. Je kunt hiervoor natuurlijk een specialist inschakelen, maar hier hangt meestal wel een prijskaartje aan. In dit artikel laten we je zien hoe je jouw huis gemakkelijk een leuke nieuwe tint kunt geven en hoe je hierbij de kosten laag houdt! Dit doen we door middel van sierkussens.

Hoe geef je fleur aan je huis met sierkussens?

Kussens zijn er niet alleen om comfort te geven, maar ze kunnen je huis ook een hele leuke uitstraling geven. Wanneer je een bank in je kamer hebt staan waar geen kussen op liggen, kan het er nogal kaal uitzien. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn en het is ook een kwestie van smaak. Mocht je dit nu wel een leuke toevoeging vinden voor de sfeer in je huis, dan hebben we hieronder een aantal tips voor je!  Welke kussens passen nu bijvoorbeeld bij welke bank?

Welke kleuren sierkussens passen op welke kleur bank?

De eerste tip die we je willen meegeven is om veel foto’s te bekijken. Google is je vriend zullen we maar zeggen! Er staan op internet oneindig veel sfeer foto’s die jou een inzicht geven in wat jij nu wel of niet mooi vindt. Hiernaast zijn er oneindig veel verschillende banken te vinden op internet en er is vast wel een bij die ongeveer matcht aan de bank die bij jou thuis staat.

Kleuren die goed bij elkaar passen

Een grijze bank is erg goed te matchen met rode sierkussens, zwarte sierkussens, witte sierkussens of bruine sierkussens. Verschillende kleuren sierkussens op één bank kunnen ook erg leuk matchen. Deze kleuren moeten dan natuurlijk ook  weer bij elkaar passen. Bovenstaande kleurcombinaties sierkussens zijn mogelijk te combineren op één grijze bank.

Op een witte bank staan beige sierkussens erg mooi! Op een witte bank kun je ook prima zwarte sierkussens plaatsen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je sierkussens kiest die ook bij de rest van de kamer passen.

Op een zwarte bank kun je eigenlijk net zo gek doen met kleuren als je zelf wilt. Overigens geldt dit voor alle soorten en maten en kleuren banken die je thuis hebt staan. Als jij je er prettig bij voelt dan is het goed! We geven echter alleen maar wat tips mee die je wellicht wat inspiratie geven.

Ook erg leuk is om een sierkussen te kopen, die iets over jou zegt. Ben je bijvoorbeeld erg gefascineerd door een bepaald land, dan is het leuk om een kussen met een afbeelding van een vlag van dat bepaalde land te kopen. Of misschien houd je wel van dieren? Dan kan het leuk zijn om een sierkussen te kopen met een afbeelding van het dier dat jij leuk vindt!

Bestel hier uw landelijke woonaccessoires.

No Comments

Post a Comment