De beste whiteboards voor elke toepassing

De beste whiteboards voor elke toepassing

De whiteboards van fabrikanten zoals Franken, snuit, Magnetoplan of onze eigen merknaam winkel Schäfer zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten en zijn vaak universeel inzetbaar. Waar dingen moeten worden vastgelegd, toegelicht en verduidelijkt spontaan, magnetische schrijfborden worden efficiënt gebruikt. In aanvulling op de opleiding kamers en kantoren, zijn er nu meer en meer leien in de Duitse scholen.

 

Ze zijn gelabeld en dienen als een magnetisch oppervlak-de optimale tools voor uw presentaties, vergaderingen, vergaderingen! In combinatie met de juiste accessoires zoals neodymium magneten, flipchart houders, pennen zoals whiteboard markers, elektrostatische films, magnetische tafel sponzen en diverse reinigingsmiddelen, zult u in staat zijn om af te stemmen uw Nog nauwkeuriger whiteboard aan uw individueel gebruik.

 

Bij ons vindt u ook combinatie tafels die niet alleen schrijven en magnetisch zijn, maar ook pinnbar. Hecht u belang aan een groot gebied? Onze opvouwbare whiteboards maat 60×90 hebben een paneeloppervlak met vleugels tot 6 meter! In de winkel van Schäfer vindt u opklapbare ophang tafels, inclusief montageset voor wandmontage, en met ondersteuning.

 

Glazuur, plastic of glas?

Een geglazuurde oppervlak is extreem zuurbestendig en duurzaam, dus er is geen zware slijtage, zelfs wanneer reinigingsproducten worden regelmatig gebruikt. Een whiteboard met een glazuur plaat oppervlak is ook zeer krasbestendig en heeft een fabrikant garantie van maximaal 30 jaar! Dus als het bord gaat regelmatig worden gebruikt, is dit materiaal zeker aan te bevelen. Als de presentatie bord wordt niet zo vaak gebruikt, een plastic coating is genoeg. In tegenstelling tot de aluminium frame, de glazen-Mount schrijfborden, verkrijgbaar in verschillende kleuren, kan ideaal naast elkaar worden geplaatst. Ze zien er elegant en modern.

 

Mobiele whiteboard voor verschillende kamers

De flexibele oplossing voor scholen, overheden en bedrijven: de mobiele whiteboard is draaibaar rond zijn eigen as en heeft een rollbares statief. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website. Aldus kan de Raad in verschillende ruimten en vloeren worden gebruikt. Dubbelzijdige whiteboard panel biedt volop ruimte voor informatie en creatieve ideeën. Met deze gratis panelen, kan het schrijven van oppervlakken worden gekanteld en vergrendeld continu. Daarnaast heeft de casting een grote opslagruimte voor whiteboard markers, magneten en tafel reiniger.

No Comments

Post a Comment