Is jouw woning goed beveiligd tegen indringers?

Is jouw woning goed beveiligd tegen indringers?

Het aantal woninginbraken in Nederland blijft onverminderd hoog en met name onder de mensen die denken dat er in hun huis niets te halen valt. Hoe kan dit? Wanneer je denkt dat er in jouw woning niets te halen valt voor inbrekers, is de kans groot dat je ook nauwelijks aandacht hebt besteed aan de inbraakbeveiliging van je huis. Daarmee is jouw huis voor inbrekers een zeer aantrekkelijk doelwit; het is namelijk veel gemakkelijker om in een slecht beveiligd huis in te breken dan in een woning dat voorzien is van een alarm. Valt er in jouw woning dan iets te halen, wij horen het je denken. Jazeker! Voor een inbreker zijn een tv, een mobiel of de sleutels van je auto altijd interessant en al helemaal als zij er bijna niets voor hoeven te doen om dit te stelen. Kortom: je huis is een interessant doelwit voor inbrekers dus zorg dat je een goed alarmsysteem thuis aanbrengt, wij laten je zien hoe je dit eenvoudig en snel kunt regelen.

 

Een alarm via een verzekering 

Misschien heb je niet het geld liggen om een duur alarmsysteem te kopen. Dat hoeft echter niet een reden te zijn om dan maar helemaal geen alarm aan te brengen. Je kunt namelijk ook een passend alarmsysteem via Univé regelen. Deze verzekeraar heeft namelijk een speciale verzekering waarmee je voor een lage maandpremie een hoogwaardig alarmsysteem in je woning kunt aanbrengen. Ga even naar de site om de voorwaarden door te nemen en om te zien wat je allemaal kunt krijgen. Met een paar klikken op je muis heb je je verzekering afgesloten en heb je je alarmsysteem binnen een paar dagen in huis. Installeren is een fluitje van een cent, maar mocht het niet lukken dan kun je ook altijd een monteur via Univé vragen. 

 

Waaruit bestaat het alarmsysteem? 

Wanneer je een alarmsysteem via Univé regelt, dan krijg je een alarmcentrale met een sirene. Ook krijg je raam- en deurdetectors. Wanneer iemand het raam of de deur open probeert te breken, dan gaat het alarm meteen af. Wanneer je wilt zien wat er in je woning gebeurt, kun je ook kiezen om een HD-camera aan je systeem toe te voegen. Op de bijgeleverde app kun je dan op je telefoon bekijken of er iemand in je woning loopt. Heb je huisdieren en vrees je dat het alarm voortdurend af zal gaan? Geen angst, het systeem is zo ingesteld dat het huisdieren herkent. Inbrekers worden moeiteloos waargenomen, de kat kan in alle rust zijn rondje door je huis lopen. 

 

Check de Veilig Wonen verzekeringen 

Als deze verzekering van Univé je aanspreekt is het ook goed om eens te kijken welke andere Veilig Wonen verzekeringen je nog meer zou willen nemen. Je kunt bijvoorbeeld ook veel onderhoud aan je woning aan Univé overlaten. Zo hoef je nooit meer naar je cv of je dakgoten om te kijken en blijven ze toch altijd in topconditie. Check de site voor de voorwaarden.