Lichtspiegels uit de Edition 400 van Keuco

Lichtspiegels uit de Edition 400 van Keuco

Fijn design ontmoet technische knowhow, de Keuco Edition 400 lichtspiegels zijn een mix van intelligente verlichting en aanslagvrije optiek die de harten van de gebruikers beïnvloedt en ze sneller laat kloppen. De innovatieve lichtspiegels vormen een bijzondere highlight van de complete serie badinrichtingen en accessoires Keuco Edition 400. Hier gaan uitmuntende kwaliteit en Top Design Made in Germany hand in hand met geraffineerde lichttechniek en aanslagvrije optiek. Het resultaat is een perfecte combinatie van licht en spiegels die de waarnemer betovert.

Keuco’s opvallende Edition 400

Met een opvallende elegante slankheid en rondlopend aluminiumkader verschijnt de lichtspiegel van de Edition 400 – ontworpen door Tesseraux + Partner, Potsdam (Duitsland). Het geheim: een speciaal lichtgeleidend materiaal leidt het LED-licht tot aan het oppervlak en zorgt te allen tijde voor de optimale verlichting van ruimte of gezicht. Via een optisch onopvallende sensorsturing kan het licht gedimd en de lichtkleur traploos ingesteld worden: variërend van helder wit daglicht voor een ideale, alledaagse schoonheidsverzorging tot warm wit licht, ideaal voor een perfecte make-up ’s avonds of een sfeervolle badkamersfeer. De lichtspiegel uit de Keuco Edition 400 plaatst de waarnemer en de ruimte steeds in het juiste licht. De in elke lichtsituatie niet-verblindende, duurzame LED-verlichting is bovendien energiebesparend en onderhoudsvrij.

Spiegelverwarming biedt comfort

De lichtspiegel kan nog meer: desgewenst is hij met spiegelverwarming verkrijgbaar – dit is praktisch na het douchen om het beslaan van de spiegel te verhinderen. Een optie die voldoet aan hogere eisen in zowel een privébadkamer als een hotelbadkamer. Technisch op het hoogste niveau schakelt de sensorgestuurde spiegelverwarming na 20 minuten zichzelf automatisch weer uit. Ook uw huidige spiegel kunt u nog steeds voorzien van een spiegelverwarming. Deze zijn los te koop in de Sani-bouw webshop en kunnen gemakkelijk, mits er stroom of een lichtpunt bij de spiegel aanwezig is, naderhand worden aangebracht. De spiegelverwarming dient direct op de achterzijde van de spiegel te worden geplakt zodat de warmte zich geleidelijk kan verdelen over het spiegeloppervlak. Bij de Keuco lichtspiegel uit de 400 serie wordt deze optionele verwarming al tijdens het productieproces aangebracht wat het comfort verder verhoogt. In combinatie met de passend afgestemde wastafels, wastafelonderbouwkasten, kranen en accessoires van de badkamerinrichting EDITION 400 van KEUCO wordt elke badkamer een unieke woon- en leefruimte.

Keuco_Edition_400-lichtspiegel

No Comments

Post a Comment