Led voor je huis

Led voor je huis

Als je een beetje bij de tijd bent gebleven de laatste jaren, dan ben je vast op de hoogte van de grote switch in huishoudens van traditionele verlichting naar LED lampen. Niet alleen zijn er erg veel voordelen aan het hebben van LED lampen (ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in veel meer verschillende kleuren en maten dan voorheen), ze zijn ook nog een goed voor het milieu. Dat betekent dat LED in uw huis een zeer goede keuze is, niet alleen voor jezelf – maar ook voor de omgeving en de natuur.

Waarom LED lampen installeren thuis?

Zoals eerder gezegd zijn LED lampen erg duurzaam en goed voor het milieu. Dat is uiteraard erg fijn, maar dat betekent ook dat ze minder energie kosten! Traditionele gloeilampen zetten bijvoorbeeld maar 10% van de energie om in licht, en LED lampen hebben een efficiëntie die soms wel tot bijna 90 % komt. En hoe minder energie ze gebruiken, hoe minder jou dat kost om led verlichting in huis te hebben.

Extra voordelen van LED lampen

Daarnaast zijn er nog meer voordelen van LED lampen. Zoals eerder vermeld, zijn ze namelijk beschikbaar in allerlei verschillende soorten kleuren en maten. Hou je van het rode licht van de open haard – maar heb je geen ruimte voor een open haard thuis? Installeer dan LED lampen thuis met dezelfde rode gloed. Zo heb je het beste van 2 werelden! Of als je merkt dat je het beste werkt op kantoor bij fel geel/blauw licht, dan kun je aan je baas vragen om deze te installeren.

Waar kun je voordelig led lampen aanschaffen?

Als je interesse hebt om voordelig LED lampen thuis aan te schaffen, dan wil je natuurlijk weten waar je dat het beste kunt doen. Wij raden aan om je LED lampen te kopen bij Letsleds een online LED webwinkel die alleen maar lampen van zeer goede kwaliteit verkoopt!

No Comments

Post a Comment