December kerstmaand

De maand van de feesten is weer aangebroken. Het is alweer bijna kerst, dus we mogen weer volop bezig met het aankleden van de huiskamer en de kerstboom. War hang je daar nu in? De mooiste en meest originele artikelen natuurlijk. Leg de cadeautjes onder de kerstboom, hang ze in de boom of zet ze gewoon alvast in je huiskamer als je het echt niet kan weerstand.

 

Op tafel

Met kerst versieren we massaal onze huis, sommige mensen ook hun voortuin (tot in extremen). Er komen ieder jaar weer nieuwe trends voor de kerst, welke trend volg jij? Wij vinden in elk geval dat een lege tafel niet kan! Leg een mooie schaal op tafel en leg er leuke kerstspullen op. Kaarsen, waxinelichthouders of takken. Alles kan er op, als het maar met kerst te maken heeft. Kaarsen kan je in veel kleuren krijgen, maar het mooiste is toch goud of zilver. Goud en zilver zijn nu eenmaal de kleuren van kerst, net als rood en groen. Met die laatste twee kleuren moet je wel oppassen, het wordt gemakkelijk te veel van het goede.

 

In de boom

Met kerst hebben bijna alle huishoudens wel een kerstboom(pje) staan. Deze boom mag natuurlijk ook niet leeg blijven staan! Haal alles uit de kast om je boom zo mooi mogelijk te maken. Een landelijk versierde boom is ook heel leuk! Hang er bijvoorbeeld mooie landelijk versierde kerstballen in. Maar iets wat helemaal nieuw is, recentelijk gespot, is een ster gemaakt van koeienvacht. Het is heel origineel en het ziet er super leuk uit. Belletjes en rendiertjes zijn ook altijd leuk. Versier de boom zoals jij het mooi vindt, dan is het altijd een succes.

 

Decoreer je hele huis

Niet alleen de boom is belangrijk, eigenlijk gewoon de hele huiskamer en andere delen van het huis waar je samen komt. Breng wat warmte naar binnen door hier en daar leuke kussentjes te plaatsen. Koop een tochtkussen en leg deze voor je deur. Koop een deurstop tegen klepperende deuren. Koop leuke kapstokhaken die de winterse sfeer in de gang laten hangen en niet mee naar binnen nemen. Genoeg keuze om je hele huis om te toveren!

No Comments

Post a Comment