Haal de wintertrends in huis

Het koude weer komt er weer aan! Het is dus tijd om de koele kleuren van de zomer te vervangen voor wat warmere kleuren en accessoires. Warm is heel algemeen, dus welke accessoires dan? Het is weer tijd om te decoreren, dus leef je uit. De wintertrends duiken weer overal op.

Tartan

De nieuwste trend voor de winter dit jaar is het gebruik van tartan. Er wordt gezegd dat u ervan moet houden, maar het is eigenlijk een kwestie van er van gaan houden. Voor de mensen die niet weten wat tartan is; het is een motief dat sommige mensen kennen als een variant op de Schotse ruit. Tartan vind je op alles! Je vindt het op kussens, lampen kappen en zelfs tafelkleden. Nu is het logisch dat je het er wel een beetje uit wil laten spatten. Kies daarom niet voor sierkussentjes die geheel bedekt zijn met tartan. Kies een leuk sierkussentje met tartan waar je ‘net dat beetje extra’ op ziet; een hert bijvoorbeeld. Er zijn vaak grote assortimenten met veel leuke sierkussentjes. Geef een ultieme warme wintersfeer aan je bank.

Winterse warmte met dierenvellen

Hoe zorg je er voor dat je bank een aantrekkelijk warm plekje wordt? Heel simpel, drapeer een mooie dierenvel over de leuning van je bank. Wie wil nu niet lekker zacht zitten en ook nog goed warm gehouden worden. Er zijn veel soorten dierenvellen, maar het mooiste is een natuurlijk dierenvel. Deze blijven langer mooi en het verschil is te voelen! Er zijn hele leuke dierenvellen, zoals een schapenvacht of een hertenvacht. Voor wie het echt knus wil maken, je hoeft het niet bij één vel te houden. Het is ook mooi om drie vellen over je bankleuningen te draperen.

Houd de wind buiten met tochtkussens

Geen wind in huis hebben? Gewoon de deur dicht doen toch? Het lijkt logisch, maar veel mensen vergeten de gleuf tussen de deur en de vloer of de smalle kiertjes tussen de deur en de deurpost. Het brengt niet alleen veel kou het huis in, je verwarming draait ook overuren om de kamer op temperatuur te houden. Je kan het simpel oplossen door tochtstrips aan te brengen, maar je wil toch dat het er wel een beetje leuk uit ziet? Een goede oplossing tegen de ongewenste kou is een tochtkussen. Wat zijn die dingen handig! Tegenwoordig heb je ook hele mooie tochtkussens. Bijvoorbeeld met dieren er op, of een rij boeken.

Voeten vegen op de kokosmat!

De herfst brengt natuurlijk genoeg regen met zich mee. Dat staat garant voor natte schoenen, schoenafdrukken op de vloer en overal blaadjes. De enige échte oplossing hiertegen is een deurmat. Ook dit hoeft geen saaie zwarte, of welke standaard kleur dan ook, te zijn. Matten die erg goed helpen en stevig zijn, zijn kokosmatten. Deze komen met veel leuke verschillende opdrukken. Je kunt ze onder andere krijgen met tekst of met een plaatje. De deurmatten zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook heel stijlvol.
Het is echt niet moeilijk om wat warmte in je huis te blazen. Neem de tijd om leuke accessoires te vinden. Je zal merken dat ze een absolute investering zijn. Neem ook eens een kijkje bij anderen thuis of in woonwinkels, om te kijken wat zij allemaal voor tips hebben om de kou buiten te sluiten.

Er zijn een paar hele leuke accessoires gespot op >deze< site.

No Comments

Post a Comment