Fotolijst voor al je herinneringen!

Fotolijst voor al je herinneringen!

Wil je jouw trouwfoto’s, vakantiekiekjes, foto’s van een gezamenlijke fotoshoot of andere persoonlijke herinneringen mooi vastleggen? Kies dan voor een prachtige op maat gemaakte fotolijst! Een fotolijst laat jouw foto prachtig uitkomen en maakt het mogelijk om de foto op een prominente plek in huis op te hangen of neer te zetten. Naast het feit dat je altijd omringt bent met de mooiste momenten uit je leven, krijgt je interieur ook gelijk een hele persoonlijke twist!

Fotolijst met passepartout
Foto’s verdienen een mooie plek en belangrijk is dat de foto helemaal tot zijn recht komt. Hiervoor kun je kiezen voor een fotolijst met passepartout. De Passepartout van karton is een omlijsting die de ruimte tussen de afbeelding en de buitenlijst opvult. Hierdoor spring jouw foto er echt uit. Passepartout kunnen op maat worden gesneden en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je altijd de juiste accenten in de foto benadrukt!

Collage fotolijst
Heb je meerdere foto’s die je wilt inlijsten? Dan is een collage fotolijst net iets voor jou. Hier kun je meerder foto’s tegelijk inlijsten, bijvoorbeeld van een fotoshoot of speciale gelegenheid. Hierdoor heb je creëer je een echte persoonlijke Eyecatcher aan de wand! Collage fotolijsten zijn in verschillende formaten, stijlen en kleuren verkrijgbaar. Om op te hangen of neer te zetten, met een collage fotolijst haal jij echt iets unieks in huis! Kies bijvoorbeeld voor een Ibizastyle fotolijst met pastel kleuren en touw voor jouw zonnige vakantiefoto’s, of juist voor collage fotolijst met zwarte omlijsting waarin zwart-wit foto’s prachtig uitkomen.

Fotolijst op maat
Kies voor écht iets uniek met een fotolijst op maat voor jouw herinneringen. Of je nu houdt van een klassieke, moderne, robuuste of brocante stijl; bij Fotolijst.nl vind je altijd een prachtige kwaliteit fotolijst op maat gemaakt. In de lijstenmakerij worden unieke fotolijsten gemaakt in bijna alle afmetingen, materialen, stijlen en kleuren. Doordat de fotolijsten op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt wordt, haal je echt iets unieks in huis en geef je jouw foto de omlijsten die het verdient!

No Comments

Post a Comment